Auktoriserade av Däckspecialisternas Riksförbund

– Din Garanti för Kvalitet och Professionalism

Vi hjälper dig med dina däck!

Vi har tid när du har tid! Kom förbi vår däckverkstad så kan vi erbjuda experthjälp och rådgivning för allt inom däck och fälgar till alla dina fordon

Auktoriserade av Däckspecialisternas Riksförbund – Din Garanti för Kvalitet och Professionalism

Vi är auktoriserade däckverkstad av Däckspecialisternas Riksförbund (DRF), en bekräftelse på vårt åtagande mot kvalitet, säkerhet och professionalism. För att erhålla denna auktorisation genomgår vi en årlig process som påvisar att vi uppfyller rigorösa kriterier som säkerställer att vi står i framkant av branschen.

Vad innebär vår auktorisation för dig som kund?

Strikta Kvalitetskrav: Vårt medlemskap i DRF garanterar att vi uppfyller och överträffar branschstandarder, inklusive sund ekonomi, nödvändiga tillstånd, försäkringar och en åtagande att hålla vår verksamhet öppen för allmänheten på en fast adress minst 10 månader om året.

Miljö och Arbetsmiljö: Vi följer Arbetsmiljöverkets krav för en säker arbetsplats och minimerar vår miljöpåverkan, till exempel genom miljövänlig däcktvätt, som en del av vårt löfte om ansvarstagande och hållbarhet.

Kundens Bästa i Fokus: Genom att följa DRF:s avtal med Konsumentverket och förbinda oss att acceptera Allmänna reklamationsnämndens (ARN) utslag, visar vi vårt engagemang för att alltid sätta kundens bästa först.

Välj Trosa Däckmarknad för ditt nästa däckbyte, reparation eller underhåll. Vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet, backat av vår auktorisation från Däckspecialisternas Riksförbund, gör oss till det självklara valet för alla dina däckbehov. Besök oss idag och upplev skillnaden med professionell service du kan lita på.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

0156-182 70
tdm@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på trosa däckmarknad!

Andréas Ekman

Verkstadschef

Niclas Macfie

Däck- & fordonstekniker

Marek moroczko

Däckmontör

Emil Hangren

Däck- & fordonstekniker

Jonathan Ekman Rossall

Däck- & fordonstekniker