Säker däckförvaring på Trosa däckmarknad

Spara tid och utrymme – förvara däcken hos oss.

Säker däckförvaring på Trosa däckmarknad

Vi har tid när du har tid! Kom förbi vår däckverkstad så kan vi erbjuda experthjälp och rådgivning för allt inom däck och fälgar till alla dina fordon

Däckförvaring på däckhotell hos Trosa Däckmarknad

Spara tid och utrymme – förvara däcken hos oss.

Du kan tryggt förvara dina däck i vårt övervakade däckhotell. Våra metoder och rutiner säkerställer att dina däck är i perfekt skick tills du behöver dem.

För att öka livslängden på dina däck är det viktigt att de blir förvarade på rätt sätt. Vi tvättar och kontrollerar alltid däcken innan förvaring.

Om du vill garantera en optimal däckförvaring måste du ha tillgång till ett förvaringsutrymme som är torrt, mörkt och svalt. De ska hållas borta från till exempel ljus och värme och gärna vara i ett rum med god ventilation. Man bör även se till att utrymmet är rent, hålla däcken borta från smuts, oljor, olika typer av kemikalier och andra ämnen som kan skada gummit.

Innan man förvarar däcken bör man först tvätta dem noggrant, både för att undvika rost och för att till exempel vägsalt försämrar kvaliteten på gummit. Det är också bra att först fylla på med luft, för om man ser till att ha det maximalt tillåtna lufttrycket i däcken så minskar risken att de deformeras.

FAQ

vanliga frågor om däckförvaring

Däckförvaring är avgörande för att skydda däcken från skadliga väderförhållanden, temperatursvängningar och för att förlänga deras livslängd. Det förhindrar också onödigt slitage.

Däckhotell erbjuder optimala förhållanden för dina däck, vilket skyddar dem från fukt och temperaturvariationer. Detta sparar värdefullt utrymme i ditt hem eller garage.

Du kan vanligtvis förvara dina däck på däckhotell under hela off-season, vilket är perfekt mellan däckbyten. Det ger enkelhet och bekvämlighet när det är dags att byta däck

Ja, vårt däckhotell är säkra och skyddar dina däck mot stöld och miljöskador. 

Däcken förvaras antingen vertikalt eller staplade, beroende på däcktyp och förvaringsfacilitetens utformning, vilket bidrar till att bevara däckens form och struktur.

Trosa Däckmarknads däckhotell är utrustade för att hantera en mängd olika däckstorlekar, inklusive större däck som används för SUV:er och andra stora fordon

Det kostar från 850 – 1075 kr beroende på storlek. 

När däck förvaras, görs en noggrann kontroll för att identifiera eventuella skador eller slitage. Detta säkerställer att dina däck är i gott skick när de återanvänds.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

0156-182 70
tdm@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på trosa däckmarknad!

Andréas Ekman

Verkstadschef

Niclas Macfie

Däck- & fordonstekniker

Marek moroczko

Däckmontör

Emil Hangren

Däck- & fordonstekniker

Jonathan Ekman Rossall

Däck- & fordonstekniker