Optimera din Körupplevelse med Professionell Hjulinställning

Förbättra din bils prestanda och säkerhet med en grundlig hjulinställning från Trosa Däckmarknad. Våra experter ser till att dina hjul är korrekt justerade för en smidigare och mer ekonomisk körning.

Optimera din Körupplevelse med Professionell Hjulinställning

Förbättra din bils prestanda och säkerhet med en grundlig hjulinställning från Trosa Däckmarknad. Våra experter ser till att dina hjul är korrekt justerade för en smidigare och mer ekonomisk körning.

Få Maximal Prestanda och Säkerhet med Hjulinställning från Trosa Däckmarknad

Få Maximal Prestanda och Säkerhet med Hjulinställning

Oavsett om din bil behöver en rutinmässig justering eller har specifika styrproblem, har Trosa Däckmarknad lösningen. Vår professionella hjulinställning säkerställer att din bil presterar på topp.

En korrekt hjulinställning är kritisk för optimal däckprestanda och väghållning. Med Trosa Däckmarknads avancerade mätutrustning och erfarna tekniker, kan vi noggrant analysera och justera din bils hjulinställning för att återställa dess fabriksinställningar.

Undvik Onödigt Slitage med Professionell Hjulinställning hos Trosa Däckmarknad

Säkerställ Optimal Däcklivslängd med Hjulinställning

Förläng livslängden på dina däck och förbättra din körkomfort med  hjulinställning från Trosa Däckmarknad. Vårt team använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bil presterar som den ska.

Felaktig hjulinställning kan leda till ojämnt däckslitage, försämrad bränsleeffektivitet och sämre köregenskaper. På Trosa Däckmarknad tar vi hand om ditt fordon med omfattande kontroll och justering av hjulvinklarna, för att säkerställa att varje hjul är optimalt inställt.

Hjulinställning sparar inte bara pengar på lång sikt genom att minska behovet av tidiga däckbyten, utan förbättrar även bilens köregenskaper och bränsleförbrukning. Låt våra experter ta hand om din hjulinställning och njut av en jämnare och säkrare körning.

FAQ

vanliga frågor om hjulinställning

Priset för att göra en hjulinställning är från 1 595 kronor. 

Hjulinställning är justeringen av bilens hjulgeometri, inklusive vinklarna in/ut från hjulaxeln, vinkeln mellan övre och nedre spindelled, samt vinkeln in/ut på det svängande hjulet sett uppifrån. Korrekt hjulinställning optimerar däckens kontakt med vägen och förbättrar körprestandan.

Korrekt hjulinställning är avgörande för att minska däckslitage, förbättra bränsleeffektiviteten, öka körkomforten och säkerställa att bilen kör rakt utan att dra åt sidan.

Du bör kontrollera hjulinställningen om bilen drar åt höger eller vänster, om du upplever att ratten inte är ”rak” när du kör rakt fram, efter att ha kört ned i en grop eller emot något, eller efter att ha bytt ut komponenter i hjulupphängningen.

Ja, Trosa Däckmarknad använder avancerad utrustning för att noggrant mäta och justera hjulinställningen, säkerställande precision och kvalitet i arbetet.

Ja, felaktig hjulinställning kan leda till ökad rullmotstånd vilket i sin tur ökar bränsleförbrukningen. Korrekt inställda hjul minskar motståndet och förbättrar bränsleeffektiviteten.

Tjänsten inkluderar en grundlig kontroll av däck samt fram- och bakvagn, justering av hjulvinklar enligt tillverkarens specifikationer, och en rapport om utfört arbete.

Om ytterligare problem upptäcks, kontaktar Trosa Däckmarknad kunden för att diskutera problemet och tillhandahålla en kostnadsuppskattning innan ytterligare arbete utförs.

Du kan boka en tid genom att kontakta Trosa Däckmarknad direkt via telefon eller e-post. Vi strävar efter att erbjuda flexibla tider som passar ditt schema.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

0156-182 70
tdm@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på trosa däckmarknad!

Andréas Ekman

Verkstadschef

Niclas Macfie

Däck- & fordonstekniker

Marek moroczko

Däckmontör

Emil Hangren

Däck- & fordonstekniker

Jonathan Ekman Rossall

Däck- & fordonstekniker