Boka Din AC-Service Idag och Håll Dig Sval

Håll dig sval och komfortabel på vägarna i sommar med AC-service från Trosa Däckmarknad. Våra experter ser till att din AC fungerar effektivt och till ett bra pris

Boka Din AC-Service Idag och Håll Dig Sval

Håll dig sval och komfortabel på vägarna i sommar med AC-service från Trosa Däckmarknad. Våra experter ser till att din AC fungerar effektivt och till ett bra pris

Förbättra din körupplevelse och förläng livslängden på din bils AC med professionell service från våra AC-certifierade tekniker på Trosa Däckmarknad.

Effektiv och Certifierad AC-Service hos Trosa Däckmarknad

På Trosa Däckmarknad förstår vi vikten av en väl fungerande luftkonditionering i din bil. Vår AC-service inkluderar provtryckning av systemet, samt påfyllning av köldmedium, spårmedel och olja för att försäkra optimal prestanda och effektivitet. Regelbunden service av din AC minimerar risken för framtida reparationer och håller ditt system i toppskick. Om din AC skulle behöva ytterligare reparationer, informerar vi dig om kostnaderna i förväg och diskuterar alla alternativ. Boka din AC-service hos oss och njut av en sval och bekväm körupplevelse, oavsett väder.

Välj Trosa Däckmarknad för en omfattande och kostnadseffektiv AC-service, oavsett vilken typ av köldmedium din bil använder

Specialiserad AC-Service för Alla Biltyper!

Trosa Däckmarknad är utrustad för att hantera alla typer av AC-system, inklusive de med köldmediet R134A och det nyare R1234YF. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på AC-service för att säkerställa att din bil håller sig sval och fräsch. Med våra certifierade tekniker och användning av högkvalitativa material, kan du lita på att din bil är i trygga händer. Vår service ser till att din AC fungerar effektivt, vilket förbättrar din komfort och minskar risken för framtida dyra reparationer.

FAQ

vanliga frågor om ac-service

En AC-service hos Trosa Däckmarknad innefattar provtryckning av AC-systemet, samt påfyllning av köldmedium, spårmedel och olja. Detta underhåll säkerställer att din bilens AC fungerar effektivt och förlänger dess livslängd.

Regelbunden service av bilens AC är viktig för att förlänga systemets livslängd, förbättra dess effekt och undvika kostsamma framtida reparationer. Det hjälper till att hålla AC-systemet rent och effektivt.

Ja, Trosa Däckmarknad är AC-certifierade, vilket innebär att de har den nödvändiga kunskapen och utrustningen för att utföra professionell AC-service.

Priset för en AC-service varierar beroende på vilket köldmedium som används. För R134A är priset 1 885 kronor, och för R1234YF är det 2 300 kronor.

Det är rekommenderat att boka en tid i förväg för att säkerställa att Trosa Däckmarknad kan ta hand om din bil så snabbt och effektivt som möjligt.

Om Trosa Däckmarknad upptäcker ett fel under AC-servicen, kommer de att informera dig om problemet och diskutera eventuella reparationer och kostnader innan de fortsätter med arbetet.

Det beror på din bils ålder och hur mycket du använder AC:n, men generellt rekommenderas att kontrollera varje år för att hålla systemet i gott skick.

Ja, Trosa Däckmarknad använder högkvalitativa och ofta originaldelar för att säkerställa att din AC-reparation håller hög standard.

Trosa Däckmarknad kan utföra AC-service på en mängd olika bilmärken och modeller, både äldre och nyare bilar som använder olika typer av köldmedier.

Ja, Trosa Däckmarknad ger en garanti på både reservdelar och utfört arbete, vilket ger dig som kund extra trygghet.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

0156-182 70
tdm@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på trosa däckmarknad!

Andréas Ekman

Verkstadschef

Niclas Macfie

Däck- & fordonstekniker

Marek moroczko

Däckmontör

Emil Hangren

Däck- & fordonstekniker

Jonathan Ekman Rossall

Däck- & fordonstekniker