Vi är en komplett bilverkstad

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil. Vi erbjuder AC-service, bilservice, bilreparationer, felsökning, hjulinställning och mycket mer.

Vi är en komplett bilverkstad

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil. Vi erbjuder AC-service, bilservice, bilreparationer, felsökning, hjulinställning och mycket mer.

Vår kunniga personal hjälper dig att både förebygga och fixa problem med din bil.

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil.

Vår kunniga personal hjälper dig att både förebygga och fixa problem med din bil.
Under tiden din bil är hos oss finns det lånebil att tillgå med både manuell och automat växellåda.

På Trosa Däckmarknad erbjuder vi bilservice som ser till att din bil presterar sitt bästa, år efter år.

En välskött bil är en pålitlig bil

Vår generella bilservice täcker allt från grundläggande underhåll till mer avancerade kontroller och reparationer. Vi börjar med en noggrann genomgång av bilens viktigaste system och komponenter, inklusive motor, transmission, bromsar, och styrning. Vårt mål är att identifiera och åtgärda eventuella problem innan de utvecklas till större reparationer. Med regelbunden service hos Trosa Däckmarknad kan du köra tryggt, vetandes att din bil är i optimalt skick.

FAQ

vanliga frågor om en bilverkstad

Det beror på bilens ålder, märke, modell och hur du använder den. Generellt rekommenderas en årlig kontroll, men Trosa Däckmarknad kan ge dig skräddarsydda råd baserat på ditt specifika behov.

En standard service kan inkludera olje- och filterbyte, kontroll och fyllning av vätskor, bromskontroll, och inspektion av ljus, batteri, och avgassystem. På Trosa Däckmarknad erbjuder vi dessa tjänster och mer, anpassat efter din bils specifika krav.

Tecken på att det är dags för bromsbyte inkluderar minskad bromsverkan, skrapande eller slipande ljud när du bromsar, och en längre bromssträcka. Trosa Däckmarknad kan utföra en noggrann kontroll och vid behov byta ut dina bromsar.

Om en varningslampa lyser bör du kontakta en verkstad för en diagnos så snart som möjligt för att undvika större skador. Trosa Däckmarknad har den senaste diagnostiska utrustningen för att snabbt identifiera och åtgärda problemet.

Ja, Trosa Däckmarknad erbjuder lånebilar med både manuell och automatisk växellåda för att du ska kunna fortsätta med ditt dagliga liv medan din bil är under service.

Regelbunden AC-service är viktig för att hålla systemet effektivt och fri från bakterier och mögel. Trosa Däckmarknad erbjuder omfattande AC-service för att säkerställa att din luftkonditionering fungerar optimalt.

Trosa Däckmarknad är utrustad med avancerad diagnostisk teknologi för att snabbt identifiera och åtgärda elektroniska och mekaniska problem, vilket sparar både tid och pengar.

Med en kombination av erfaren personal, konkurrenskraftiga priser, användning av högkvalitativa delar, och ett brett utbud av tjänster, erbjuder Trosa Däckmarknad en omfattande och pålitlig service för ditt fordon.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

0156-182 70
tdm@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 15.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på trosa däckmarknad!

Andréas Ekman

Verkstadschef

Niclas Macfie

Däck- & fordonstekniker

Marek moroczko

Däckmontör

Emil Hangren

Däck- & fordonstekniker

Jonathan Ekman Rossall

Däck- & fordonstekniker